Wonen in Hof van Vlierlanden is wonen in

Harmonie

Financieel

RABOBANK HELPT JE BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in Hof van Vlierlanden, Ommen? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. Plan een vrijblijvende afspraak voor een financiële check. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Vraag hier je financiële check bij Rabobank aan

JOUW DROOMWONING IN OMMEN FINANCIEREN
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek in Ommen? Dan is het handig om te weten met welke kosten je rekening moet houden en wat er financieel mogelijk is. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Luuk Willems en Ewoud Altena, zijn nauw betrokken bij het project Hof van Vlierlanden. Tijdens een gratis financiële check nemen ze samen met jou je financiële situatie door. Zo krijg je snel helderheid over wat er mogelijk is. Daarnaast kan de financiële check in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we samen met de makelaar of een kandidaat een financiële check heeft gedaan.

Ewout Altena
06 21 47 23 08
Luuk Willems
06 83 10 18 26

ENERGIELABEL BEPAALT HOOGTE MAXIMALE HYPOTHEEK
Sinds 2024 wordt de hoogte van de maximale hypotheek mede bepaald door het energielabel van de woning. Een energiezuinig huis heeft lagere energiekosten en daarom is je leencapaciteit hoger. Alle woningen in Hof van Vlierlanden krijgen het voorlopig energielabel A++++ Wist je dat je door dit label €40.000 extra mag lenen voor de aankoop ten opzichte van een woning met het label E, F of G?

GROENVERKLARING
Alle woningen in Hof van Vlierlanden voldoen aan de eisen voor een zogenaamde Groenverklaring. De woningen hebben een BENG-2 waarde van nul of lager: dat wil zeggen dat er per jaar minder fossiele brandstof nodig is dan dat de huizen aan duurzame energie opwekken. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van honderd procent duurzaam hout.
Een groenverklaring kan worden gebruikt voor het aanvragen van bijzondere hypotheekproducten met een extra rentekorting, zoals: de Rabo Groenhypotheek.

FINANCIËLE CHECK GESPREK: DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMWONING
Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een financiële check via de link hierboven of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Interesse

  Ontwikkeling
  Realisatie
  Verkoop

  Sallands Goed registermakelaars en taxateurs
  Hammerweg 59c, 7731 AJ Ommen
  ommen@sallandsgoed.nl
  0529 455055